فواید انجیر خشک برای سرماخوردگی و درمان گلو درد کودکان

فواید انجیر خشک برای سرماخوردگی و درمان گلودرد کودکان برای همگان واضح و مشخص است و با توجه به دلایل علمی متعدد در این زمینه موجب شده است که امروزه بسیاری از کارخانه ها و آزمایشگاه های دارو سازی اقدام به تولید شربت های گیاهی که شامل ترکیبات و عصاره انجیر هستند بکنند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

البته به دلیل خواص بی شمار انجیر موجب شده است که از این خشکبار به شیوه های متفاوت برای درمان مشکلات سرما خوردگی استفاده شود و در طب سنتی نیز تاکید ویژه ای بر استفاده از این محصول پرخاصیت شده است.

فواید انجیر خشک برای سرماخوردگی و درمان گلو درد کودکان

انجیر خشک برای سرماخوردگی

انجیر خشک برای سرماخوردگی امروزه بشر به این موضوع پی برده است که می بایست از ترکیبات طبیعی و گیاهی برای تغذیه و درمان بسباری از بیماری های خود استفاده نماید به همین منظور استفاده از انحیر خشک برای سرما خوردگی بسیار سفارش شده است و این محصول که نوعی تنقلات سالم نیز به شمار می آید سرشار از ویتامین ث نیز بوده و در بهبود سیستم ایمنی بدن نیز موثر می باشد.

انجیر از جمله خشکبار طبیعی و پرخاصیت بوده و در هر عدد انجیر خشک شده میزان بسیار بالایی کالری، پروتئین، کربوهیدرات و فیبر وجود دارد و سرشار از انواع ویتامین های گروه آ، ب نیز بوده و املاح معدنی بسیاری نیز در این محصول یافت می شود و کلسیم، فسفر و منیزیم از جمله این املاح مفید به شمار می آید به همین دلیل یک داروی گیاهی مفید در درمان سرما خوردگی و گلو درد است.

البته وجود ویتامین های فراوان در این محصول در عفونت ریه و سرفه و تب موثر عمل می کند و تهیه جوشانده انجیر خشک موجب بهره گیری از خواص آن می شود و حتی در صورتی که جوشانده آن غرغره شود بسیار مفید است، و مصرف خام آن نیز نافع و موثر است.

انجیر خشک شده را می توان در درون یخچال و هم چنین دمای محیط نگهداری کرد و برای نگهداری طولانی مدت می توان در درون یک ظرف دربسته که هیچ گونه هوا و رطوبتی به درون آن نفوذ ندارد ریخت و در این صورت ماه ها سالم مانده و کیفیت خود را از دست نمی دهد و مهم تر از همه این که خواص درمانی و ویتامین های خود را حفظ می کند.

البته به این نکته نیز می بایست اشاره کرد که از میان انجیرهای عرضه شده به بازار آنجیری که به صورت طبیعی و آفتابی خشک شده باشد از خواص و ویتامین های بی شماری برخوردار بوده و و در نتیجه تاثیرات مثبت بیشتری بر سلامتی و درمان سرماخوردگی و گلو درد خواهد داشت زیرا وجود مواد شیمیایی برای خشک نمودن انحیر موجب از بین رفتن خواص آن شده و حتی خود موجب بروز بیماری های متعددی نیز می شود.

نوعی ماده بسیار نوثر در انجیر وجود دارد که با نام موسیلاژ شناخته شده است و این ماده خود تاثیر به سزائی در تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از سرماخوردگی دارد و این ماده که موجب می شود جوشانده انجیر ترم و لیز شود در درمان گلو درد شناخته شده و تاثیر گذار است.

برای آن که از خواص این خشکبار در زمان سرنا خوردگی بهره بسیاری ببریم باید به شیوه ای خاص مصرف کنیم در واقع منظور شیوه هایی است که در طب سنتی به آن اشاره شده است، برای این کار می بایست جوشانده انجیر خشک با شیر تهیه شود در این صورت ور مدت زمان کوتاه تری درد گلو از بین خواهد رفت.

برای تهیه این جوشانده باید باید حدود ۷ یا ۸ عدد انجیر را در نیم لیتر شیر ریخت و باید شیر داغ باشد و مقداری شیر را بپوشانیم و پس از حدود ۲۰ دقیقه جوشانده نورد نظر را باید مصرف کرد البته می توان این جوشانده را برای خوش طعم شدن با مقداری شکر یا عسل مخلوط کرد تا به راحتی قابل مصرف باشد به خصوص برای کودکان.

این جوشانده که نوعی شربت نیز به شمار می آید موجب ترم شدن گلو و مجاری تنفسی شده و ورم بوجود آمده در گلو را نیز از بین می برد، و باید برای تهیه این مدل شربت می بایست از انجیرهای استفاده کرد که به صورت طبیعی خشک شده اند و به عبارتی ارگانیک نیز هستند، که البته انجیرهای که به صورت طبیعی خشک شده اند دو مدل هستند انجیرهای خشک آفتابی و یا دودی، که برای تهیه نوع آفتابی آن انجیر را مس از چیدن در سبدهای چوبی ریخته و زیر نور مستقیم خورشید قرار داده تا خشک شود.

و برای تهیه نوع دودی این خشکبار پس از چیدن انجیر قبل از آن که در معرض نور خورشید قرار دهند در مکانی سر بسته مقداری گوگرد سوزانده می شود تا دود ناشی از آن بر روی سطح انجیر بنشیند و سپس در مقابل نور خورشید قرار داده می شود تا خشک شود و به این روش می توان انحیر خشک شده زیباتر و هم چنین طلایی تری داشته باشیم و و در نتیجه مدت زمان طولانی قابل نگهداری نیز است.

وجود دانه های ریز در درون انجیر موجب می شود که این محصول از خواص و ویتامین های بی شماری برخوردار بوده و و اندازه و مقدار این دانه ها به نژاد و محل رویش این محصول بستگی دارد و انجیرهای که در مناطق سرد سیر رشد می کند از دانه های بسیار زیاد و هم چنین درشتی برخوردار است، و انجیرهای که در مناطق خشک رویش دارند از خواص دارویی و درمانی بیشتری برخوردار بوده و طعم آن نیز شیرین تر است و تقریبا دانه های آن نیز مشخص نیست و معمولا یه دلیل آفتاب سوزان انحیر ها بدون هیچ افزودنی در زیر تور خورشید خشک می شوند.

تهیه دمنوش انجیر به تنهایی یا به صورت ترکیب با سایر داروهای گیاهی موجب می شود که از خواص بیشتری برخوردار باشد و و ترکیب آن با آویشن و تهیه دمنوش آن موجب می شود که به دلیل وجود گیاه آویشن از خواص آنای اکسیدانی بیشتری برخوردار بوده و در نتیجه ترکیبی جادویی در درمان سرماخوردگی های فصلی به شمار آید. انجیر هم چنین در صورتی که به صورت تازه نیز مصرف شود یک عامل تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است به همین دلیل خریداران بسیاری را را در اقصی نقاط دنیا به خود اختصاص داده و میوه تازه آن به دلیل بافت بسیار ترم آن بسیار خوش طعم و مزه نیز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما